Kurser

 

 

 

 

 

 

 

Hos Årjängs Brukshundklubb är alla hundar med sina ägare välkomna på kurs. Att gå kurs i SBK regi innebär att du med din hund är i trygga händer hos våra utbildade SBK instruktörer, som inte bara har en instruktörsutbildning utan även en bred raskunskap samt en stor kunskap om hundens alla behov. För att läsa mer om övriga förmåner för alla medlemmar i brukshundklubben, gå in på www.brukshundklubben.se.

Alla våra kurser sker i samarbete med Studiefrämjandet. För att gå kurs hos oss behöver man vara medlem i Årjängs Brukshundklubb/SBK.

Har du frågor om hundägarutbildningar så skicka ett mail till utbildningssektorn på utbildning@arjangsbrukshund.se

Kursavgifter betalas in på bankgiro nr 808-9922 (Årjängs BK)
Eller via swish på nr 1233112448.

Var noga med att ange VAD betalningen gäller och VEM som betalat.

 

Vi samarbetar med
Studieframjandet logotyp

När Du går kurs på SBK blir Du en del av en gemenskap med 70 000 hundintresserade. SBK är SKK:s största specialförbund och har ansvaret för all hundägarutbildning. Som medlem får Du tillgång till SBK:s kunskap och erfarenhet. Det gäller allt från om hundars mentalitet och personlighet via utbildning av tjänstehundar, räddningshundar, bevakningshundar och tävlingsekipage i allt från agility till skyddshundar. Inom SBK finns ett system för utbildning av innstruktörer, lärare och coacher som säkerställer att utbildningen av hundägare skall ge det mesta av det bästa. Som medlem får Du dessutom tillgång till träningsanläggningar både hemma och på de närmare 300 lokalklubbarna i landet. SBK:s har också en dispens hos Naturvårdsveret som innebär att träning med lös hund under ledning av en SBK-instruktör eller lärare kan ske även under ”förbudstiden”.